Go Back
מתכון עוגת שיש

עוגת שיש בחושה אוורירית וטעימה

ציון 3.84 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

1 תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1 כפית אבקת אפיה ללא גלוטן
  • 1 כפית תמצית ווניל
  • ¼ כוס שמנת להקצפה 38%
  • ¼ חבילה חמאה (25 גרם - מומסת)
  • 2 כפיות אבקת קקאו
  • 3 כפות ממתיק סוכר סוויטאנגו
  • 2 ביצים
  • 2 כפות מים פושרים

אופן ההכנה

  • ממיסים במיקרוגל את החמאה עם הסוכר.
  • בקערה שמים את כל המרכיבים חוץ מהקקאו ובוחשים טוב.
  • מוסיפים את החמאה שהמסנו עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שופכים 2/3 מהתערובת לתבנית.
  • בשליש שנותר מוסיפים את הקקאו ומערבבים (מי שאוהב מתוק מתוק יכול להוסיף עוד כף סוכר).
  • שופכים את התערבות לתבנית בצורות של פסים או איך שרוצים.
  • אופים בתנור שחומם מראש על חום של 175 מעלות 25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.