נפריד את הביצים.
נקציף 1 כוס סוכר עם חלבון, את הסוכר להוסיף הדרגתית ולהקציף עד שמקבלים קצף יציב אך לא נוקשה
בקערה נפרדת נערבב היטב את החלמון עם הגבינה, שמנת, קורנפלור, אינסטנט פודינג, ואת הלימון. - לערבב היטב עד לתערובת אחידה ועד שלא נשארים גושים.
נאחד את קצף החלבונים לקערת הגבינה בעדינות, כל פעם קצת, ועם תנועות קיפול עד שמקבלים תערובת אחידה במרקם ובצבע, להימנע מערבוב יתר שלא לאבד את האווריריות.
נרפד תבנית 26 בנייר אפיה (או לשמן ג'חנון במרגרינה או חמאה)
לדפוק את התבנית על שיש ולנער קלות, ככה בועות האוויר יוצאות ולא מתפוצצות בזמן אפייה.
נאפה בחום 200 מעלות למשך רבע שעה
לאחר מכן להוריד את החום ל-160 בערך 40 דקות עד שהיא שזופה.
בסיום האפייה מומלץ לכבות את התנור ולהשאיר פנימה לפחות עוד 50-60 דקות, עם דלת סגורה כמובן.
נחכה 15 דקות נוספות ורק אז אפשר לחלץ מהתבנית. בנוסף, לפני שמכניסים למקרר יש לחכות לצינון מלא על מנת שלא תזיע במקרר.
אפיתם בסיר פלא? שמנו היטב את סיר הפלא ורפדו אותו עם שלושה חצאי נייר אפייה , שניים בדפנות ואחד באמצע מסביב לעיגול, נשמן גם מעט את הנייר.