Go Back
מתכון לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן קל ואוורירי (פרווה)

חושבים שטעמתם כבר את כל הלחמים ללא גלוטן? אז תתכוננו להפתעה מיוחדת וטעימה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • קמח שקדים (70 גרם )
  • פשתן טחון דק (50 גרם )
  • אבקת חלבון ביצים ללא טעם (20 גרם )
  • 2 כפות פסיליום
  • 3 ביצים
  • שמן (50 מ"ל)
  • מים פושרים (120 מ"ל)
  • 1 כף אבקת אפיה
  • מלח (קורט )

לקישוט:

  • שברי שקדים ופקאן

אופן ההכנה

  • נשים בקערה את כל המרכיבים היבשים.
  • נוסיף את המרכיבים הנוזליים ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  • בתבנית מלבנית אינגליש קייק הסטנדרטית נניח נייר אפיה ונשמן מעט.
  • נשפוך את התערובת לתבנית ומעל נפזר את הקישוט .
  • נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.