Go Back
מתכון עוגת גבינה קרה

עוגת גבינה קרה עם אוכמניות

מתכון חדש לעוגה טעימה ביותר עם ציפוי אוכמניות מתוק שלוקח את כל העוגה לשלב הבא!
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: קרן חביב

ציוד

רינג עגול קוטר 24
מיקסר

המצרכים

להכנת התחתית:

  • עוגיות ביתיות / שרוול עוגיות ביסקוויטים (200 גרם )
  • חמאה מומסת (70 גרם )

להכנת קרם הגבינה:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם )
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כוס סוכר

להכנת הקולי אוכמניות:

  • 1 כוס מחית פרי אוכמניות (רוכשים בחנויות אפייה)
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס מים

אופן ההכנה

להכנת התחתית:

  • במערבל מזון נטחן את העוגיות יחד עם החמאה המומסת.
  • נניח את התערובת ברינג עגול קוטר 24.
  • נהדק היטב ונכניס למקפיא

להכנת קרם הגבינה:

  • נקציף את השמנת מתוקה, הסוכר והאינסטנט פודינג ווניל עד לקבלת קרם יציב.
  • נוסיף לקרם את הגבינות והשמנת החמוצה ונקציף על מהירות נמוכה עד לאיחוד וערבוב כל החומרים יחדיו.
  • נניח מעל שכבת העוגיות שהכנו מקודם ושוב נכניס למקפיא.

להכנת הקולי אוכמניות:

  • על הגז מחממים  את מחית האוכמניות יחד עם כוס הסוכר והמים עד לרתיחה, ואז לכבות.
  • מצננים, ואז שופכים על שכבת קרם הגבינה ומכניסים להקפאה למשך כשעתיים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.