Go Back
מתכון עוגיות ריפעת

עוגיות ריפעת מרוקאיות פריכות (ללא גלוטן)

עוגיות מסורתיות מרוקאיות, שמכינים דק-דק ויפנקו במרקם קריספי וממכר בניחוח אניס משגע.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1 כף זרעי פשתן (טחונים)
  • 1 כף סוכר סוויטאנגו (אפשר יותר לפי הטעם)
  • 1 כפית זרעי אניס
  • ¼ כוס מים פושרים

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד.
  • מניחים את הבצק על מגש עם נייר אפייה.
  • מורחים על נייר האפייה מעט מים כמו שמשמנים.
  • פותחים את הבצק ידנית (אפשר גם במערך אבל להניח נייר מעל) לצורה מלבנית בעובי של 1.5 ס"מ לא יותר.
  • מחלקים את הבצק עם סכין בעדינות - לסמן את החתך לא להפריד, ועם מזלג לעשות צורת מעל (לא חייב).
  • אופים בתנור על חום של 175 מעלות למשך 25 דקות או עד להשחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.