לשוקיים: מחממים תנור טורבו 250 מעלות, מוציאים את העצם מהשוק (או מבקשים מהקצב שיוציא). שמים במחבת שמן ומחממים, קוצצים בצל ופטריות ומטגנים ולאחר 2 דקות מוסיפים את הבשר טחון
מועכים עם הכף ומערבבים, מוסיפים את האורז, הכוסברה, המים והתבלינים, מערבבים היטב ומכסים ומבשלים עד לכמעט ספיגת כל הנוזלים
להכנת הרוטב: שמים בקערה בינונית את כל חומרי הרוטב ומערבבים הכל יחד
מכניסים כף או שתיים מהמילוי לתוך השוקיים, מרפדים תבנית גדולה עם נייר אפיה, מניחים את השוקיים ומה שרוצים כתוספת - תמרים, בצלים, בטטות, כרובית, תפוחי אדמה וברוקולי
שופכים את הרוטב מעל, מכסים עם רדיד אלומיניום ומכניסים לתנור לשעה. לאחר מכן מורידים את הרדיד ואופים עוד חצי שעה