Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
ללחם לא גלוטן שתמיד מצליח
דל פחמימות. ללא גלוטן. מתאים לפסח: לחם קיטו מושלם שמשלב קמח של שקדים, שבאופן מפתיע יוצא טעים ומשביע
ציון
5
על ידי דירוג אחד
באדיבות:
סוזי סולומון
ציוד
תבנית אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
1
כוס
קמח שקדים
▢
1
כוס
קמח גרעיני דלעת
▢
1
כוס
קמח קוקוס
▢
⅓
כוס
פסליום
(טחון)
▢
¼
כוס
זרעי צ'יה
▢
1
כף
אבקת אפיה
▢
1
כפית
מלח
▢
2
כוסות
מים
▢
2
כפות
שמן זרעי ענבים / שמן זית
▢
1
כפית
חומץ תפוחים
▢
קמח דלעת
(לפיזור)
אופן ההכנה
להכניס בתחילה את היבשים לקערה ולערבב היטב.
להוסיף את הנוזלים וללוש היטב.
לפזר קמח דלעת ולעצב ללחם.
להרטיב במים בתוך התבנית למנוע גבישים.
לפזר מעל גרעינים.
לאפות בתנור על חום של 200 מעלות למשך 60 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.