מחממים סיר סוטאז׳ ומוסיפים שמן קוקוס ואת מחית הקארי האדומה.
פותחים את המחית עם השמן כשתיים שלוש דקות.
מוסיפים את קרם הקוקוס והמים ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את קוביות הטופו או חזה עוף מערבבים ומבשלים יחד בסיר סגור כחמש דקות.
מוסיפים את זרעי הכוסברה הכתושים מיץ לימון פפריקה וסויה ומערבבים.
כשהרוטב מתחיל לבעבע מוסיפים את הירקות האחד אחרי השני לפי רמת הקושי של הירק.
כשמסיימים להוסיף מערבבים וסוגרים את הסיר.
מנמיכים את האש ומבשלים יחד עוד כחצי שעה ומערבבים מפעם לפעם.