Go Back
+ servings
מתכון בורקס כשל”פ

בורקס גבינה מתכון ללא גלוטן

מבצק חלומי עם פריכות שמתפצפצת בפה ומלית גבינות עשירות ונמסות.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
כמות 2 רולדות
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • 1 חבילה קמח מולינו
  • שמרים כשר לפסח (20 גרם )
  • ½ כפית מלח
  • 4 כפות שמן

למילוי:

  • גבינה צפתית (200 גרם)
  • גבינה צהובה (200 גרם)
  • 1 חבילה גבינת שמנת (250 גרם)
  • מטבוחה (לפי הטעם)
  • זיתים (לפי הטעם)
  • עגבניות שרי (מעט)

אופן ההכנה

  • נכניס לקערה את מרכיבי הבצק לקערה ונערבל עד לקבלת בצק אחיד.
  • להכין מהבצק רולדה ולחתוך לעובי 2 אצבעות.
  • נמלא בגבינה צפתית גבינה צהובה גבינת שמנת מטבוחה זיתים ועגבניות שרי.
  • נמרח בחלמון ונפזר שומשום.
  • נכניס לתנור ונאפה על חום של 180 מעלות. אופים 40-50 דקות או עד הזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.