בקערה לערבב 2 ביצים עם כף וחצי סטיביה.
להוסיף 1/3 כוס שמן, שלושת רבעי כוס קוקוס, 100 גר' פרג טחון, שלושת רבעי כוס קמח שקדים, גרידת תפוז מתפוז אחד, מיץ מתפוז אחד, שקית אבקת אפיה, חופן אגוזי מלך שבורים.
אפשר להוסיף צימוקים או משמש יבש ללא סוכר חתוך לריבועים, חצי חבילת שוקולד מריר ללא סוכר חתוך לקוביות קטנות.
לערבב הכל יחד ולמזוג לתבנית משומנת.
מכניסים לתנור על חום של 160 מעלות למשך חצי שעה או עד שמתייצב.
מוציאים ומטפטפים מעל מיץ תפוזים.
במיקרו ממיסים את חצי חבילת השוקולד הנותרת עם כף שמן.
מוזגים על העוגה, ומקררים בטמפרטורת החדר.
מכינים פודינג וניל סוויטנגו לפי ההוראות על גבי הקופסא ומוסיפים כף קוקוס.
מיישרים ומוסיפים מעל העוגה גרידת תפוז ושומרים במקרר.