בקערה מניחים חמאה מומסת, קמח שקדים, מלח, ביצים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד
משטחים על תבנית קיש קוטר 24 כולל הדפנות, דוקרים מעט במזלג, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות לכ-8-10 דקות אפייה, כשהבצק משחים קלות מוציאים ומצננים.
בזמן שהבסיס בתנור מכינים את המלית: מלהיטים מחבת, מוסיפים מעט שמן זית או חמאה ואת הבצל הקצוץ, מטגנים תוך ערבוב מפעם לפעם.
כשהבצל הופך שקוף מוסיפים את הפטריות ומקפיצים יחד עם הבצל כמה דקות. מוסיפים את עשבי התיבול, הבצל הירוק, אורגנו יבש, מלח, פלפל וכורכום, מערבבים ומבשלים יחד עוד 4-3 דקות
מעבירים לקערה ומצננים, מוסיפים את הגבינות והביצים ומערבבים, מוזגים על בסיס הבצק החצי אפוי. אם מעוניינים מקשטים מסביב בפרוסות שקדים מולבנים
מעבירים לאפיה נוספת של כחצי שעה או עד שהמלית כמעט מתייצבת, היא תמשיך להתבשל מהחום של עצמה עוד מספר דקות גם מחוץ לתנור