בצלחת לשים את הקובית שמרים עם 3 כפות מים וכפית סוכר, לערבב ולהוסיף לקמח.
לערבב להוסיף את הסוכר ואת השמן.
לערבב ולהוסיף את כל יתר המים.
לעבד במיקסר או ביד כשמתחיל להיות בצקי ודביק להוסיף מלח ולעבד עוד חצי דקה -הבצק צריך להיות דביק.
לשמן קערה ועם יד משומנת להוריד את הבצק ולעבד לכדור יפה ולהתפיח חצי שעה.
להוריד למשטח מקומח, להוציא את כל האוויר ולחלק ל 8 כדורים.
לרדד לפיתות ולתת להם לנוח רבע שעה.
לשים בסיר פיתות או תנור שחומם מראש על 230 מעלות (בתנור בערך 7 דקות).