Go Back
מתכון בורמואלוס לפסח

בורמואלוס לפסח טעים ונוסטלגי

קציצות ממצות מטוגנות וקריספיות וטעימות ביותר! כמה דקות ויש לכם ארוחת טעימה או מנה ראשונה מושלמת לסעודת החג!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: מירי שטרסר

ציוד

מחבת לטיגון

המצרכים

  • 4 מצות
  • 2 ביצים
  • מלח (קורט)
  • שמן (לטיגון)
  • פלפל שחור (מעט)

אופן ההכנה

  • להרטיב היטב 4 מצות ולפורר.
  • להוסיף שתי ביצים מלח ופלפל שחור.
  • ליצור כדורים ולטגן בשמן חם עד להזהבה.

הערות וטיפים

ניתן להוסיף ירק פטרוזיליה, תרד, שמיר.
ניתן  גם להוסיף 2/3 כפות קוטג' או גבינה לבנה לתוך התערובת מעדן את הלביבה וממש טעים.
ניתן גם להוסיף לתערובת גבינה צהובה וגבינה מלוחה מגורדת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.