Go Back
מתכון לחם טחינה

לחם טחינה ללא גלוטן ב-4 מרכיבים (ומלח)

ללא טיפת קמח - לחם טחינה ללא גלוטן אוורירי, טעים, ומזין מאוד שמכינים בשיא הקלות
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: קורל בר גיל

ציוד

תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 9 כפות טחינה
  • 3 כפות דבש
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • מלח (קורט )

אופן ההכנה

  • לערבב את כל הרכיבים עם מטרפה.
  • הבצק יוצא דליל.
  • לאפות בתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות עד להשחמה.

הערות וטיפים

הסוד שיוצא גבוה הוא לתת לעוגה להתקרר בתנור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.