נכניס לקערה בצל גדול קצוץ, חופן צנוברים ושלוש שיניי שום כתושות, חצי קילו בשר טחון, ביצה וצרור פטרוזיליה קצוצה.
נתבל במעט מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, כמון וראס אל חנות, נערבב היטב הכל ונניח בצד.
נרטיב 4 דפי אורז ונניח על משטח העבודה אחד ליד השני וחופף לשני, ככה שייווצר שטח גדול יותר.
נניח מהמלית בשטח הרחב יותר ונגלגל לצורת נקניק ומהנקניק לצורת שבלול.
נניח על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
נבריש בביצה ונפזר מעל שומשום / קצח / תערובת למאפים מלוחים ונחורר מעט את הבורקס עם קיסם.
נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות, לשעה, עד שמזהיב והופך לקריספי.