Go Back
מתכון עוגת שוקולית

עוגת שוקולית כשרה לפסח עסיסית

עוגת שוקולית מהממת וכשרה לפסח, שתמיד תסגור לכם פינה בארוחת ליל הסדר ותפתיע את כולם בטעמים עשירים.
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: אצל ברכה במטבח

ציוד

תבנית 24-26
מיקסר ידני
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4 ביצים (בטמפרטורת החדר גודל M)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 1 כוס שוקולית
  • 1 כוס שמן
  • 1 חופן אגוזי מלך (קצוצים)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כוס קמח תפוחי אדמה

אופן ההכנה

  • נקציף את הביצים והסוכר היטב 4 עד 5 דקות.
  • נוסיף שמן, תמצית וניל, שמנת חמוצה, קמח תפוחי אדמה, אבקת אפיה.
  • נערבב קצת עם מיקסר ידני נסגור את המיקסר ונוסיף את האגוזים.
  • נערבב עם כף/מרית בעדינות עד לאיחוד החומרים.
  • נאפה בתנור שחומם מראש על חום 180 מעלות כ 35 40 דקות.
  • נצפה את העוגה בכל ציפוי שאוהבים שוקולד / פודינג ריבת חלב של אוסם / אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.