מלהיטים סיר קטן, מוסיפים מעט שמן זית, מקפיצים את הפלפל החריף והשום דקה-שתיים, מוסיפים עגבניות פולפה, תבלינים, סילאן או סוויטאנגו ומערבבים ומבשלים יחד דקה-שתים
מניחים מחצית מהרוטב על תבנית אפייה. פותחים את נתחי הפרגית כשהעור כלפי מטה וממלאים בבשר בחלקן הפנימי, מגלגלים וקושרים בחוט קשירה לבשר
מסדרים על התבנית עם הרוטב ועושים זאת עם כל הנתחים, מפזרים מעל את מחצית הרוטב שנותרה, סוגרים בנייר אפייה ונייר כסף מעל ומעבירים לאפייה בתנור של כשעה. לאחר שעה מוציאים את נייר האפייה והכסף ואופים עוד 20 דקות יחדיו