נחמם תנור 200 מעלות, נרפד בנייר אפיה תבנית בגודל 25/25 או עגולה עם דפנות.
אם התבנית עגולה נניח 4 מצות ומעל את התבנית לסרטוט ונחתוך לצורה ונניח בתבנית.
נרטיב את המצות ונניח במצב שכל התחתית תכוסה. נחתוך מצות לרצועות דקות ונצפה את הדפנות.
בסיר גדול נמלא מים, נקלף את תפוחי האדמה, הגזר, הקישואים ובטטה ונבשל עד ריכוך.
את הברוקולי נשלוק ממש מעט. במחבת גדולה נחמם שמן, נקצוץ בצל דק ונטגן עד הזהבה.
נוציא את הירקות מהסיר, נסנן, נעביר לקערה בינונית ונמעך לפירה או נקצוץ. נוסיף ביצים, כוסברה קצוצה ונתבל.
נשטח את התערובת בתבנית בצורה אחידה ונאפה 3/4 שעה על 200 מעלות. אחר כך נעלה ל-250 מעלות ונכסה במצות רטובות לעוד חצי שעת אפייה