Go Back
מתכון מגולגלות

מתכון מגולגלות כשרות לפסח

מתכון לבצק נפלא ומוצלח לעוגיות מגולגלות כשרות לפסח שיוצאות פריכות, נמסות ומתפוררות בפה בפיצוץ של מתיקות שוקולדית עשירה.
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: אלין לגאלי-דהן

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 חבילה קמח אוסם תופח כשר לפסח (200 גרם)
  • 1 חבילה תערובת קמחים כשר לפסח (500 גרם)
  • ½1 חבילות מרגרינה (300 גרם)
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 כוס מיץ תפוזים (טריים עם הגרידה)
  • ½1 כוסות סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל

מילוי:

  • שוקולד (למריחה)

קישוט:

  • אבקת סוכר (לפידור)

אופן ההכנה

  • נכניס את המרכיבים למיקסר עד לקבלת בצק אחיד.
  • נפתח את הבצק נמרח בשוקולד ונגלגל לרולדה. חורצים ברולדות חריצים לסימון עוגיות במרחק של 2-3 ס"מ זה מזה ובעומק 1 ס"מ.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. נכניס לתנור עד להשחמה, בערך 20-25 דקות.
  • לאחר שמתקרר נבזוק אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.