Go Back
מתכון עוגת שוקולית

עוגת שוקולית לפסח חלומית

קשה לעמוד בפניה - עוגת שוקולית לפסח קלה וקלילה ומושלמת לאירוח בליל הסדר. זוהי עוגה מדהימה לפסח אבל גם מתאימה מאוד לאורך כל השנה.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: סיון צרור

ציוד

כוס חד פעמי שתייה חמה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 גביע שמנת חמוצה 15% (200 מ"ל)
  • 1 כוס שוקולית לאפייה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן חמניות / קנולה
  • 1 כוס קמח ללא גלוטן
  • 1 שקית אבקת אפייה כשרה לפסח (10 גרם)

לציפוי:

  • ½1 שוקולד מריר (150 גרם )
  • 1 שוקולד חלב (100 גרם )
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

אופן ההכנה

  • נכניס את המרכיבים לקערה לפי הסדר ולערבב הכל יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
  • לצקת ל 2 תבניות אינגליש קייק או לתבנית בינונית.
  • נאפה בתנור על חום של 160 מעלות 45 דקות.

להכנת הציפוי:

  • להמיס יחד 150 גרם שוקולד מריר, 100 גרם שוקולד חלב, שמנת מתוקה ולצקת מעל. ( יוצא הרבה ציפוי).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.