מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה. שוטפים היטב את הירקות – עגבניות, פלפלים חריפים וגבעולי טימין - מסדרים על התבנית מתבלים במלח אטלנטי ובשמן זית מעבירים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות וצולים כעשר עד חמש עשרה דקות.
בינתיים מכינים את מסת הירוקים לדגים. מניחים בקערת מעבד המזון את כל הרכיבים וטוחנים הכל למשחה גסה לא דקה מדי
לאחר שהירקות צרובים מוציאים מהתנור, מקררים מעט, מסדרים את הדגים על הירקות הצלויים ומורחים שווה בשווה את כל הירוקים. אני הוספתי גם קצת מיובשים מעל (בסגנון איטלקי או פרובאנס).
עוטפים בנייר אפיה ומעל עוד נייר כסף ואופים בתנור כרבע שעה-עשרים דקות. פותחים את הכיסוי וממשיכים בתנור עוד כחמש דקות ללא כיסוי