לחם כוסמין משגע הכי קל להכנה שכל בשלן מתחיל יכול להכין בעיניים חצי עצומות.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: אורה שמואלי
ציוד
תבנית אינגליש קייק ממתכת
המצרכים
½קילו קמח כוסמין
1כף שמרים
2כפות סילן
1כוס שיבולת שועל
2כפות שמן זית
1כוס אגוזים (קצוצים גס)
1כוס חמוציות
½1כוסותמים פושרים
½כף מלח
אופן ההכנה
נכניס לקערה חצי קילו קמח כוסמין, כף אחת שמרים, חצי כף מלח, שתי כפות סילן, כוס שיבולת שועל, שתי כפות שמן זית, כוס אגוזים קצוצים גס, כוס חמוציות, כוס וחצי מים פושרים - ונלוש בערך כעשר דקות עד לקבלת בצק אחיד.
אם יבש נוסיף עוד קצת מים נכסה ונשאיר לתפיחה כשעה עד שעה וחצי.
לאחר מכן נלוש את הבצק מעט, ניצור צורה של כיכר לחם ונכניס לתבנית אינגליש קייק ממתכת משומנת.
נכסה ונניח להתפחה עוד חצי שעה.
נאפה בתנור על חום של 180 מעלות כחצי שעה - ארבעים דקות עד להשחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.