Go Back
מתכון בראוניז

בראוניז כשרה לפסח עסיסית וטעימה

בראוניז מושלמים לפסח שמכינים מקמח שקדים במקום קמח רגיל ומתקבלות במרקם שוקולדי משגע שאי אפשר לעמוד בפניו
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: נעמי שושן

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • שמן קוקוס (70 גרם )
  • 3 ביצים (L)
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 2 כפות סוכר
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • מלח (קורט )
  • תמצית וניל (מעט)
  • 1 חופן שקדים טחונים

אופן ההכנה

  • נמיס את השוקולד יחד עם שמן קוקוס .
  • נטרוף את הביצים לתוך הכלי עם השוקולד, אחת בכל פעם.
  • נוסיף לקערה את הסוכר ותמצית הווניל ונערבב היטב.
  • בקערה נפרדת נערבב יחד קמח שקדים, אבקת אפייה, שקדים קצוצים וקמצוץ מלח.
  • נוסיף את תערובת השוקולד לקערה עם החומרים היבשים ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נמזוג את תערובת הבראוניז לתוך תבנית מרופדת בנייר אפייה ונפזר מעל בשקדים.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך 30-35 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.