Go Back
לחם טחינה מתכון

לחם טחינה מתכון מנצח

בדיוק בזמן לחג, קבלו מתכון קל מהיר ובריא ללחם טחינה מושלם שמכינים ללא קמח וללא תוספת סוכר
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: בטי דרעי

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 3 כפות טחינה
  • 2 כפות סילאן טבעי ללא סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • מלח (קורט)
  • גרעינים
  • אגוזים
  • שומשום
  • קצח
  • פיסטוקים שבורים

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים עם מטרפה או מזלג 4 ביצים, 3 כפות טחינה, 2 כפות סילאן טבעי ללא סוכר, 1 שקית אבקת אפיה ומעט מלח.
  • מוזגים לתבנית אינגליש קייק.
  • לפזר מעל ובתוך תערובת גרעינים, אגוזים, שומשום, קצח, פיסטוקים שבורים.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה בערך, עד שמתייצב.

הערות וטיפים

יש אפשרות למרוח פסטו, ממרח / שום ולהכניס שוב לתנור להצנמה. יוצא מעולה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.