מכניסים הכל לקערה ומערבבים 5 ביצים עם 2.5-3 כפות סטיביה ו 3/4 כוס שמן, כולל כוס קוקוס, 100 גר' פרג טחון, כוס וחצי קמח שקדים, תפוח מגורר בפומפייה, גרידת לימון מלימון אחד, שקית אבקת אפיה, חופן אגוזי מלך שבורים, חופן צימוק אוזבקי ללא סוכר ומיץ מחצי לימון.
מערבבים הכל ושופכים לתבנית משומנת.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות לחצי שעה או עד שיתייצב.
כשמוציאים שופכים מעל רוטב שעשוי מכוס מים, מיץ מחצי לימון וכפית סטיביה שחוממו במיקרו כ- 2 דקות.
לאחר שמתקרר מפזרים מעל אבקת סוכר סוויטנגו (ללא סוכר, ללא קלוריות).