Go Back
עוגת קרמבו כשרה לפסח, עוגת קרמבו לפסח

עוגת קרמבו ללא גלוטן ממכרת

עוגה חגיגית לפסח שחייבים להכין לפחות פעם אחת בחג, ואז לפינוק ליד קפה.
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

תבנית 24

המצרכים

לעוגה:

  • 4 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד (80 גרם)

לקצף:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 כוס חלב

לציפוי:

  • ½1 חפיסות שוקולד חלב / מריר (150 גרם)
  • ½ מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)

אופן ההכנה

להכנת העוגה:

  • נקציף 4 ביצים יחד עם 3/4 כוס סוכר.
  • נוריד את דרגת מהירות המיקסר ונוסיף אינסטנט פודינג שוקולד.
  • נשמן תבנית גודל 24 ונאפה בתנור על חום של 180 מעלות 10 - 15 דקות ולא יותר.

להכנת הקצף:

  • נקציף 2 שמנת מתוקה עם 1 אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב ונצפה את התחתית כשהיא קרה.

להכנת הציפוי:

  • נמיס במיקורוגל 150 גרם שוקולד חלב או מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה ונמרח על העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.