מחממים תנור ל-175 מעלות. ממיסים את הנטורינה/חמאה ושופכים לקערה גדולה. שמים את 2 סוגי הסוכר ומערבבים יחד בעזרת מטרפה. מוסיפים את הביצים וטורפים שוב.
מוסיפים את הקקאו ואת קמח תפוח האדמה, הקורנפלור, קמח המצות, אבקת האפייה והסודה לשתייה. לשים את הכל יחד עד לתערובת אחידה. התערובת תהיה דביקה מאוד וזה בסדר.
מניחים בצד את התערובת לכ-10 דקות לספיחת הנוזלים ולבינתיים קוצצים גס את 3 סוגי השוקולד. מוסיפים את השוקולד הקצוץ לתערובת (לאחר שחלפו 10 דקות) ולשים היטב.
על גבי תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר אפייה יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ. מגלגלים את הכדור בעדינות כדי לא לדחוס את הבצק כמו קציצה), ומניחים בתבנית.
אופים 5-8 דקות עד שהעוגיות נסדקות ומשתטחות מעט (העוגיות יהיו רכות מאוד וזה בסדר, הן יתייצבו לאחר קירור).