Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת גבינה בחושה עם ציפוי (ללא קמח)
ציון
4.50
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
בטי דרעי
ציוד
תבנית עגולה בקוטר 20-24 ס"מ
המצרכים
▢
1
קילו
גבינה לבנה 5%
▢
1
גביע
יוגורט
(200 מ"ל)
▢
4
ביצים
▢
2
חבילות
פודינג ללא סוכר טוסו בטעם וניל
(160 גרם)
▢
גרידת לימון
(מלימון אחד)
▢
½1
כפות
סטיביה
לציפוי:
▢
חבילת שוקולד חלב/מריר ללא סוכר + כף שמן
▢
פודינג וניל ללא סוכר של טוסו
▢
קוקוס
אופן ההכנה
בקערה מערבבים: 1 ק"ג גבינה לבנה 5%, גביע יוגורט, 4 ביצים, 2 חבילות פודינג ללא סוכר טוסו בטעם וניל, גרידת לימון מלימון אחד וכף וחצי סטיביה.
מוזגים לתבנית עגולה בקוטר 20-24 ס"מ ומכניסים לחצי שעה לתנור שחומם על 150 מעלות.
לאחר חצי שעה מנמיכים ל 140 מעלות לשעה נוספת, עד שתתייצב.
מוציאים ומקררים בטמפרטורת החדר.
להכנת הציפוי:
ממיסים חבילת שוקולד חלב/מריר ללא סוכר עם כף שמן במיקרו ומורחים בצורה אחידה על העוגה ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
מכינים פודינג וניל ללא סוכר של טוסו (מכינים לפי ההוראות ע"ג האריזה).
ומוזגים ומשטחים על העוגה, מפזרים מעל קוקוס.
הערות וטיפים
אפשר גם להוסיף גרידת לימון וגרידת שוקולד מעל.
שומרים עטוף במקרר.
עדיף לאכול יום אחרי.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.