Go Back
מתכון עוגת גבינה בחושה

עוגת גבינה בחושה עם ציפוי (ללא קמח)

ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: בטי דרעי

ציוד

תבנית עגולה בקוטר 20-24 ס"מ

המצרכים

  • 1 קילו גבינה לבנה 5%
  • 1 גביע יוגורט (200 מ"ל)
  • 4 ביצים
  • 2 חבילות פודינג ללא סוכר טוסו בטעם וניל (160 גרם)
  • גרידת לימון (מלימון אחד)
  • ½1 כפות סטיביה

לציפוי:

  • חבילת שוקולד חלב/מריר ללא סוכר + כף שמן
  • פודינג וניל ללא סוכר של טוסו
  • קוקוס

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים: 1 ק"ג גבינה לבנה 5%, גביע יוגורט, 4 ביצים, 2 חבילות פודינג ללא סוכר טוסו בטעם וניל, גרידת לימון מלימון אחד וכף וחצי סטיביה.
  • מוזגים לתבנית עגולה בקוטר 20-24 ס"מ ומכניסים לחצי שעה לתנור שחומם על 150 מעלות.
  • לאחר חצי שעה מנמיכים ל 140 מעלות לשעה נוספת, עד שתתייצב.
  • מוציאים ומקררים בטמפרטורת החדר.

להכנת הציפוי:

  • ממיסים חבילת שוקולד חלב/מריר ללא סוכר עם כף שמן במיקרו ומורחים בצורה אחידה על העוגה ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
  • מכינים פודינג וניל ללא סוכר של טוסו (מכינים לפי ההוראות ע"ג האריזה).
  • ומוזגים ומשטחים על העוגה, מפזרים מעל קוקוס.

הערות וטיפים

  • אפשר גם להוסיף גרידת לימון וגרידת שוקולד מעל.
  • שומרים עטוף במקרר.
  • עדיף לאכול יום אחרי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.