מחממים תנור ל 200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה. בקערה מערבבים היטב בטטה עם שמן זית, עשבי תיבול ומלח גס. מעבירים לתנור לקלייה של כ-10-15 דקות.
בינתיים מכינים את יתרת המסה - מלהיטים מחבת ומוסיפים חמאה ובצל קצוץ. מתחילים בטיגון עד השחמה קלה ומוסיפים את פרוסות הפטריות.
מקפיצים יחד עם הבצל עד שהפטריות ״מתעלפות״. מוסיפים למחבת את עלי הבזיליקום והפטרוזיליה ומקפיצים יחד עוד כדקה. מוסיפים שמנת מתוקה, אבקת פורצ׳יני, אגוז מוסקט מגורר, מלח ופלפל ומבשלים יחד על אש בינונית למיצוי טעמים ואידוי נוזלים.
מניחים בקערה את הביצים, הסחוג, הגבינות, קמח השקדים ואבקת האפייה, מוסיפים לקערה את הבטטות הקלויות עם השמן שנותר על התבנית ואת מסת הפטריות ומערבבים.
משמנים תבנית מאפינס, ממלאים את השקעים כמעט עד הסוף, בוזקים שומשום ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-25 דקות או עד שהמאפים מתמצקים ומזהיבים יפה. מוציאים ומצננים