Go Back
מתכון עוגה גלידה

עוגת גלידה לפסח חלומית

עוגה בלי תנור, טעימה בטירוף,בקלי קלות והכי חשוב;גם פרווה וגם כשרה לפסח! 
ציון 4.84 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: צליל אוחנה

ציוד

תבנית סיליקון מאורכת
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 6 עוגיות יין (טחונות דק)
  • ½ חבילה מחמאה (100 גרם - מומסת )
  • חלבה בטעם וניל (מעט )
  • 1 מיכל שמנת צמחית להקצפה (500 מ"ל )
  • ¾ כוס חלב קוקוס
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)

אופן ההכנה

  • טוחנים את העוגיות לפירורים, מוציאים את תערובת הפירורים לקערה ומוזגים את המחמאה המומסת.
  • משטחים את הפירורים בתבנית אינגליש סיליקון נשלפת.
  • ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר עם 4 כפות חלב קוקוס .
  • מקציפים 500 מ"ל שמנת צמחית עם אינסטנט פודינג וניל, ו-3/4 כוס חלב קוקוס.
  • אחרי שהקצפת מוכנה, מחלקים את הקרם לשתיים.
  • מוזגים מעט מהקצפת לתערובת השוקולד כמובן שנותנים לשוקולד להצטנן.
  • לאחר מכן מעבירים את כל השוקולד לקצפת לאיחוד המרכיבים.
  • משטחים על שכבת הפירורים ומקפיאים חצי שעה להתייצבות.
  • מוציאים מהמקפיא ומורחים שכבת וניל ושוב מקפיאים.
  • בכל פעם שמניחים שכבה של קרם חייב לתת לה להתייצב במקפיא אחרת הקרמים יערבבו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.