מרתיחים סיר עם מים, מעט שמן וכפית מלח.
כשרותח מכניסים את האטריות ממש לכמה דקות עד שמתרככים, מסננים ושוטפים במים קרים.
בווק חמה מטגנים רצועות מבצל גדול, כשמזהיב עם סלסלת פטריות שמפניון חתוכות, מערבבים.
מוסיפים את האיטריות המסוננות, פלפל שחור גרוס, מעט מלח ומעט כורכום.
אם קצת דביק, אפשר להוסיף מעט מים/שמן זית, מערבבים עד שהכל נטמע ומכבים את האש.
טוחנים חופן פיסטוקים, צרור כוסברה, 3-4 שיניי שום ומעט שמן זית ומפזרים מעל האטריות.