Go Back
מתכון אטריות אורז

איטריות אורז ללא גלוטן ממכרות

טעם אליפות בכלום השקעה - מנת אטריות אורז בריאה ומושלמת לכל מי שרוצה ליהנות מטעם נהדר בלי גלוטן ובלי סוכר.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: בטי דרעי

ציוד

מחבת ווק

המצרכים

  • 1 חבילה אטריות אורז (השתמשתי במקלוני אורז ללא גלוטן של מזרח מערב - כ 450 גרם)
  • 1 בצל
  • 1 סלסלת פיטריות שמפניון (250 גרם)
  • פלפל שחור גרוס (מעט)
  • מלח (קורט)
  • כורכום (מעט )
  • 1 חופן פיסטוקים
  • 1 צרור כוסברה
  • 3-4 שיני שום
  • שמן זית (מעט )

אופן ההכנה

  • מרתיחים סיר עם מים, מעט שמן וכפית מלח.
  • כשרותח מכניסים את האטריות ממש לכמה דקות עד שמתרככים, מסננים ושוטפים במים קרים.
  • בווק חמה מטגנים רצועות מבצל גדול, כשמזהיב עם סלסלת פטריות שמפניון חתוכות, מערבבים.
  • מוסיפים את האיטריות המסוננות, פלפל שחור גרוס, מעט מלח ומעט כורכום.
  • אם קצת דביק, אפשר להוסיף מעט מים/שמן זית, מערבבים עד שהכל נטמע ומכבים את האש.
  • טוחנים חופן פיסטוקים, צרור כוסברה, 3-4 שיניי שום ומעט שמן זית ומפזרים מעל האטריות.

הערות וטיפים

אילו אטריות הש
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.