Go Back
שניצל ממולא פירה

שניצל ממולא פירה חלומי

קבלו מתכון פשוט ברור ואין יותר קל ממנו להכנת מנה שכולם יטרפו אותה.
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: מרי קוגן

ציוד

מחבת לטיגון
סיר בישול בינוני

המצרכים

  • ½ קילו חזה עוף לשניצל
  • 7 תפוחי אדמה (בגודל בינוני)
  • שמן זית
  • 1 כף מרק עוף (לא חובה)

לציפוי:

  • פירורי לחם
  • קמח
  • 1 ביצה טרופה

אופן ההכנה

  • בשל את תפוחי האדמה ולאחר מכן נמעך את הפירה לעיסה אחידה ונוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • כאשר הפירה מוכן נוסיף לו מעט שמן זית ואבקת מרק עוף.
  • אם תרצו פירה חלק וקרמי תוכלו להעביר אותו במסננת דקה.
  • ניקח את נתחי השניצל ונדפוק עם פטיש מטבח כאשר הם מונחים בין שתי ניירות אפייה, עד לקבלת שניצל דק.
  • על השניצל נמרח שכבת פירה ונכסה בשניצל נוסף.
  • לאחר מכן יש לטבול בקמח וביצה טרופה עם מלח ואז בפירורי לחם.
  • נטגן בשמן עמוק עד להזהבה.

הערות וטיפים

מומלץ להגיש שניצל במילוי פירה עם מעט לימון.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.