נערבל במיקסר 10-14 דקות, הבצק ייצא נעים ונוח לעבודה לא דביק (גם אם ירגיש מעט יבש, לא צריך להתפתות להוסיף מים).
נחתוך ל-6-7 כדורים שווים וחלקים, נגלגל בשמן את הכדורים ונשים בתבנית כשהם מעט מעוכים.
ניתן חצי שעה מנוחה כשהם עם שמן בתבנית. לא להגזים עם השמן חבל שייזרק. נרדד מעט עם מערוך ונדאג שכל כדור שרידדנו יהיה שוב מכוסה בשמן. נכסה ונניח למנוחה של 45-70 דקות.
כעת נתחיל לפתוח כל כדור על משטח משומן היטב עם הידיים ונרים טיפה כל פעם את הקצוות על מנת למתוח. לא להתרגש אם נקרע מעט אבל נשתדל שלא ייקרע יותר מדי.
לאחר שנוצרת שכבה שקופה והבצק דק כמו ניילון, נשים את המילוי בשורה ונגלגל. קצוות עבים לא להשאיר, אלא לחתוך. נסדר את הבורק בצורה מעוגלת, נבריש חמאה (עדיף מזוקקת) ונאפה על 240-250 מעלות 10-15 דקות.