Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
כרובית מטוגנת ברוטב חמצמץ
כרובית מטוגנת מענגת ברוטב חמצמץ מנצח המשלב בשלמות לימון רענן, שום ריחני ועלי כוסברה או פטרוזיליה טריים!
ציון
5
על ידי
2
דירוגים
באדיבות:
בטי דרעי
המצרכים
▢
1
כרובית
(שלמה שטופה ומפורקת לפרחים, או 500 גרם חבילה של פרחי כרובית )
▢
1/2
כוס
מיץ לימון
▢
2
שיני
שום
(כתושות)
▢
2
כף
פטרוזיליה
(קצוצה)
▢
שמן לטיגון
▢
מלח
▢
פלפל שחור
אופן ההכנה
שוטפים היטב את הכרובית, מפרידים לפרחים בגודל בינוני ומטגנים בשמן עמוק (אין צורך לבשל לפני). מסננים מהשמן ומסדרים בקערה.
להכנת הרוטב מערבבים בקערית מיץ לימון, מלח, פלפל שחור ושום כתוש. מוזגים מעל הכרובית, ומעטרים בכוסברה/פטרוזיליה קצוצה
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.