Go Back
כרובית מטוגנת

כרובית מטוגנת ברוטב חמצמץ  

כרובית מטוגנת מענגת ברוטב חמצמץ מנצח המשלב בשלמות לימון רענן, שום ריחני ועלי כוסברה או פטרוזיליה טריים!
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: בטי דרעי

המצרכים

  • 1 כרובית (שלמה שטופה ומפורקת לפרחים, או 500 גרם חבילה של פרחי כרובית )
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 2 שיני שום (כתושות)
  • 2 כף פטרוזיליה (קצוצה)
  • שמן לטיגון
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • שוטפים היטב את הכרובית, מפרידים לפרחים בגודל בינוני ומטגנים בשמן עמוק (אין צורך לבשל לפני). מסננים מהשמן ומסדרים בקערה.
  • להכנת הרוטב מערבבים בקערית מיץ לימון, מלח, פלפל שחור ושום כתוש. מוזגים מעל הכרובית, ומעטרים בכוסברה/פטרוזיליה קצוצה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.