נערבל את החלבונים והסוכר לקצף יציב ואז נוסיף את כל שאר המרכיבים. נשפוך על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור לרבע שעה על 180 מעלות.
לאחר האפייה נחתוך לפסים רוחביים ונעביר לתבניות. בין השכבות לא לשכוח להרטיב מעט את הטורטים עם כפית אבקת נס קפה נמס בחצי כוס מים פושרים
בינתיים נכין את הקצפת – נקציף למרקם חלק את כל החומרים עד לקבלת קצפת יציבה.
נמרח קצפת על תחתית הטורט הראשונה, נניח שכבת טורט נוספת, נרטיב שוב בקפה ונמרח שוב קצפת. נכניס להקפאה קצרה להתייצבות.