Go Back
עוגת טורט

עוגת טורט מושלמת ב-20 דקות

עוגת טורט מופלאה ב-20 דקות בשילוב מופתי של שכבות טורט רכות, סירופ קפה ארומתי וקצפת קטיפתית בניחוח וניל ממכר.
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: דוריה גאולה שמאי

ציוד

התבנית הגדולה של התנור
2 תבניות אינגליש קייק
נייר אפייה

המצרכים

לטורט:

  • 3 ביצים מופרדות
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כפית סוכר וניל
  • כפית נס קפה נמס
  • כף שמן
  • 3/4 כוס קמח תופח

לקצפת:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 38%
  • ½ כוס סוכר (אפשר פחות)
  • 2 כפות גדושות פודינג וניל
  • ½ כוס קטנה חלב
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%

להרטבת הטורט:

  • 1 כפית אבקת נס קפה נמס בחצי כוס מים פושרים

אופן ההכנה

  • נערבל את החלבונים והסוכר לקצף יציב ואז נוסיף את כל שאר המרכיבים. נשפוך על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור לרבע שעה על 180 מעלות.
  • לאחר האפייה נחתוך לפסים רוחביים ונעביר לתבניות. בין השכבות לא לשכוח להרטיב מעט את הטורטים עם כפית אבקת נס קפה נמס בחצי כוס מים פושרים
  • בינתיים נכין את הקצפת – נקציף למרקם חלק את כל החומרים עד לקבלת קצפת יציבה.
  • נמרח קצפת על תחתית הטורט הראשונה, נניח שכבת טורט נוספת, נרטיב שוב בקפה ונמרח שוב קצפת. נכניס להקפאה קצרה להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.