Go Back
מתכון עוגיות אלפחורס

עוגיות אלפחורס מתכון ללא גלוטן

עוגיות אלפחורס כשרות לפסח, טעימות כל השנה. עוגיות במרקם וטעם ייחודיים, קלות להכנה!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: צליל אוחנה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 חבילה חמאה (200 גרם - בטמפרטורת החדר)
  • 2 ביצים
  • ½ כוס אבקת סוכר (אפשר פחות)
  • ¾1 כוסות קורנלפלור
  • ⅓1 כוסות קמח תפוח אדמה
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כפית כפית תמצית וניל

למילוי וציפוי:

  • גביע ריבת חלב
  • קוקוס

אופן ההכנה

  • מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד לקבלת בצק משי למגע.
  • נכין מראש בצלחות נפרדות את הקורנפלור וקמח תפוח אדמה ולאט לאט נוסיף.
  • אם הבצק דביק מידי אפשר להוסיף קמח תפוח אדמה.
  • נפזר מעט קמח תפוח אדמה על משטח העבודה, נרדד את הבצק ונקרוץ לעיגולים בעזרת חותכן.
  • נשתמש בגלגלת של פיצה לחיתוך ריבועים.
  • נניח את העוגיות בתבנית עם נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות במדף השלישי מלמעלה בתנור בערך 8 דקות.

למילוי וציפוי:

  • לאחר צינון העוגיות נמרח ריבת חלב ונסגור כסנדוויץ' ונצפה בקוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.