Go Back
מתכון עוגת קוקוס

עוגת קוקוס ללא קמח ותוספת סוכר

עוגת קוקוס שכבות מטריפה ומפנקת לאנשים שיודעים להתפנק! שילוב טעמים של קוקוס, כרמל ופיסטוק מטריף!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: בטי דרעי

ציוד

תבנית 20 / 24
מיקסר

המצרכים

לבסיס:

  • 4 ביצים (מופרדות)
  • 1 כף סטיביה / סוויטנגו
  • 1 כף שמן
  • מוס לקצף
  • 1 חבילה פודינג בטעם קרמל ללא סוכר של סוויטנגו (80 גרם)

לשכבת קוקוס:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • צבע מאכל ירוק (טיפה - לא חייב)
  • 2 כוסות קוקוס

לציפוי:

  • 1 חבילה פודינג וניל ללא סוכר של טוסו (80 גרם)
  • פיסטוקים וקוקוס (טחונים לפיזור)

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • מקציפים 4 חלבונים, מציג כף סטיביה או סוויטנגו, עד שהקצף נהיה לבן ויציב.
  • בקערה מערבבים את 4 החלמונים עם כף שמן ומוס לקצף.
  • נוסיף חבילת פודינג בטעם קרמל ללא סוכר של סוויטנגו, ממשיכים להקציף עד שהכל נטמע.
  • מוזגים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות לחצי שעה, עד שמתייצב.
  • מוציאים ומקררים בטמפרטורת חדר.

להכנת שכבת קוקוס:

  • במיקרו בתוך לבן סוכר ממיסים עם מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל מערבבים ומוסיפים טיפת צבע מאכל ירוק (לא מחייב) ו- 2 כוסות קוקוס, עד שהתערובת נהיית אחידה.
  • את שילוב הקוקוס משטחים על גבי העוגה ומכניסים למקפיא לחצי שעה.

להכנת הציפוי:

  • מכינים פודינג וניל ללא סוכר של טוסו, לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
  • מוזגים על גבי העוגה ומשטחים, מפזרים מעל פיסטוקים וקוקוס טחונים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.