Go Back
מתכון לעוגת פרג, עוגת פרג

עוגת פרג תפוזית ללא קמח וסוכר

טוויסט ייחודי וטעים לעוגה קלאסית שכולנו מכירים ואוהבים. עוגת פרג תפוזית ומדהימה, בלי קמח ובלי סוכר בכלל
ציון 4 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: בטי דרעי

ציוד

תבנית אינגליש קייק / חד פעמית עגולה קטנה

המצרכים

לעוגה:

  • 2 ביצים
  • ½1 כפות סטיביה
  • כוס שמן
  • ¾ כוס קוקוס
  • פרג טחון (100 גרם)
  • ¾ כוס קמח שקדים
  • גרידת תפוז
  • 1 תפוז (סחוט)
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 חופן אגוזי מלך (שבורים)
  • 1 חופן חמוציות ללא סוכר
  • 1 תפוח (מגורד בפומפייה)

לציפוי:

  • 1 חפיסה שוקולד מריר ללא סוכר (100 גרם)
  • קוקוס (לפיזור)

אופן ההכנה

להכנת העוגה:

  • בקערה נערבב 2 ביצים עם כף וחצי סטיביה.
  • נוסיף 1/3 כוס שמן, שלושת רבעי כוס קוקוס, 100 גר' פרג טחון, שלושת רבעי כוס קמח שקדים, גרידת תפוז מתפוז, מיץ מתפוז אחד, שקית אבקת אפיה, חופן אגוזי מלך שבורים, חופן חמוציות ללא סוכר ותפוח מגורד בפומפיה, - ולערבב הכל יחד.
  • למזוג לתבנית משומנת ונאפה בתנור על חום של 160 מעלות למשך חצי שעה או עד שמתייצב
  • כשמוציאים מזלפים מעל העוגה מיץ תפוזים.

להכנת הציפוי:

  • נמיס במיקרו חבילת שוקולד מריר ללא סוכר עם כף פלטה של ​​שמן קוקוס.
  • מערבבים ומוזגים על העוגה ומעל מפזרים קוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.