ערבבו יחדיו במיקסר את הגבינות, חלמונים, פודינג וניל, קורנפלור ותמצית הווניל. יש לערבב היטב ולוודא שאין גושים.
הקציפו בנפקד את החלבונים עם הסוכר ובתוספת קורט מלח עד להשגת קצף יציב.
יש לערבב את הקצף שהתקבל עם תערובת הגבינות. יש לעשות זאת בשלבים ולערבב בתנועות קיפול.
יש לצקת את הבלילה על הטורט שנאפה מראש (בעודו בסיר הג‘חנון).
יש לאפות בטורבו כחמש עשרה דקות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.
הניחו בתחתית התנור תבנית עם מים.
לאחר שעבר חמש עשרה דקות הורידו את החום 150 מעלות ואפייה רגילה.
המשיכו לאפות כ 60-70 דקות. אין לפתוח את התנור לא בזמן האפייה ולא לאחר הסיום, המתינו עד שהיא מתקררת לחלוטין.
לאחר שהעוגה הצטננה לטמפרטורת החדר יש להכניסה אל המקרר לצינון נוסף לכמה שעות, מומלץ להשאיר לילה שלם.
לאחר שהעוגה שהתה במקרר לילה שלם יש להוציא אותה מסיר הג‘חנון.
עשו זאת באופן הבא - הניחו מגש על הסיר והפכו את הסיר.
חלצו את העוגה והסירו את נייר האפייה. לאחר מכן יש להפוך את העוגה שוב.