Go Back
מתכון עוגת קרמבו לפסח

עוגת אגוזים לפסח ממכרת

עוגה מדהימה בשילוב טעמים אדיר שירשים את כולם כבר מהביס הראשון
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: אצל ברכה במטבח

ציוד

תבנית בקוטר 24 / 26
מיקסר

המצרכים

לבסיס:

  • 3 ביצים (L)
  • 1 כוס סוכר
  • אגוזים טחונים (150 גרם)

למילוי:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית נס קפה

לקישוט:

  • אגוזים טחונים גס / שוקולד מגורד

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • נקציף היטב את הביצים ללא הפרדה ולהוסיף בהדרגה את הסוכר.
  • להקציף לקצף יציב ותפוח כ 7 דקות.
  • להוסיף את האגוזים, ולערבב היטב בתנועות קיפול.
  • את הבלילה ליצוק לתבנית,
  • נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 175 מעלות למשך 40 45 דקות.

להכנת המילוי:

  • נכניס לקערה 2 שמנת מתוקה ,ולהקציף היטב כ6 דקות לקצף חזק ויציב,
  • להוסיף כף אבקת סוכר, כפית תמצית וניל, וכפית נס קפה.
  • בעזרת כף מרית לערבב בתנועות קיפול עד שהקפה ניטמע בקצפת.

לקישוט:

  • ניתן לפזר מעל אגוזים טחונים גס. או לגרד שוקולד.

הערות וטיפים

חשוב לערבב בעדינות שהנפח של הקצפת לא ירד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.