Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
בראוניז ללא גלוטן וללא סוכר
מתכון פשוט להכנת עוגיות בראוניז ללא גלוטן וללא סוכר, מושלמות לכל עת!
ציון
4.75
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
שרית להב
ציוד
מיקסר
תבנית קטנה
המצרכים
▢
3
ביצים
▢
⅓
כוס
מייפל
▢
4
כפות
קמח שקדים
▢
⅓
כוס
שמן זרעי ענבים
▢
2
חפיסות
שוקולד מריר 60% ללא סוכר
(200 גרם)
אופן ההכנה
נקציף היטב לקצף תפוח את הביצים עם המייפל.
נמיס במיקרו את השוקולד עם השמן ונוסיף לקצף הביצים.
נוסיף גם את הקמח והשקדים לבלילה.
נאפה בתנור על חום של 180 מעלות למשך 23 דקות.
נקפיא ונחתוך לריבועים קטנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.