Go Back
מתכון בראוניז ללא גלוטן

בראוניז ללא גלוטן וללא סוכר

מתכון פשוט להכנת עוגיות בראוניז ללא גלוטן וללא סוכר, מושלמות לכל עת!
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: שרית להב

ציוד

מיקסר
תבנית קטנה

המצרכים

  • 3 ביצים
  • כוס מייפל
  • 4 כפות קמח שקדים
  • כוס שמן זרעי ענבים
  • 2 חפיסות שוקולד מריר 60% ללא סוכר (200 גרם)

אופן ההכנה

  • נקציף היטב לקצף תפוח את הביצים עם המייפל.
  • נמיס במיקרו את השוקולד עם השמן ונוסיף לקצף הביצים.
  • נוסיף גם את הקמח והשקדים לבלילה.
  • נאפה בתנור על חום של 180 מעלות למשך 23 דקות.
  • נקפיא ונחתוך לריבועים קטנים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.