Go Back
מתכון עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים ממכרת

קבלו מתכון פשו וברור להכנת עוגה קרה נוסטלגית וטעימה במיוחד.
ציון 3.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: מרסל אזולאי

ציוד

תבנית בינונית
מיקסר

המצרכים

לעוגה:

  • 2 שרוולים פתי בר בטעם וניל (500 גרם)
  • 2 שרוולים פתי בר בטעם שוקו (500 גרם)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)
  • 2 כוסות חלב
  • 2 כפות גבינה לבנה
  • ½1 כוסות מים
  • 1 כף נס קפה

להכנת הגנאש:

  • 2 חפיסות גרם שוקולד מריר (200 גרם)
  • ½ מיכל שמנת מתוקה (125 גרם חלבי / פרווה)

אופן ההכנה

להכנת העוגה:

  • בקערה להוסיף מים וכף נס קפה. להרטיב את הפתי בר בטעם וניל.
  • לסדר בתבנית את הפתי בר בטעם וניל בשתי שכבות אחת מעל לשנייה.
  • להקציף את שתי קופסאות השמנת המתוקה יחד עם האינסטנט בטעם וניל, החלב, והלבנה.
  • להניח מעל שתי שכבות הפתי בר ולשטח.
  • מעל הקצפת, לסדר היטב את שתי שכבות הפתי בר בטעם שוקו.

להכנת הגנאש:

  • להרתיח שמנת מתוקה על להבת הגז, להוריד מהלהבה, להוסיף את השוקולד מריר.
  • לכסות בעזרת מכסה למספר דקות לאחר מכן לערבב.
  • לשפוך את הגנאש מעל העוגה ולישר, ואז להכניס למקפיא.

הערות וטיפים

ניתן גם להכין את הגנאש במיקרו - להכניס למיקרו את השמנת עם השוקולד בפולסים קצרים ולערבב היטב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.