Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
קציצות בטטה וקינואה ללא גלוטן
קציצות בטטה וקינואה נדירות המקבלות קריספיות מטריפה מבחוץ עם רכות מושלמת מבפנים, ושילוב טעמים מרשים במיוחד.
ציון
4.50
על ידי
2
דירוגים
כמות
30
קציצות
באדיבות:
בטי דרעי
ציוד
מחבת לטיגון / תבנית אפייה
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
3
בטטות
▢
2
כוסות
קינואה לבנה ואדומה
▢
1
צרור
פטרוזיליה
(קצוצה)
▢
1
צרור
כוסברה
(קצוצה)
▢
1
ביצה
▢
1
בצל
(קצוץ)
▢
½
כוס
קמח חומוס
▢
½
כוס
שיבולת שועל ללא גלוטן
▢
מלח
(קורט)
▢
פלפל שחור
(מעט)
▢
כמון
(מעט)
אופן ההכנה
נרתיח 3 בטטות קלופות וחתוכות לרבעים בסיר עם מים וטיפה מלח עד שמתרכך.
נסנן מכל הנוזלים ולמעוך בעזרת מזלג.
בסיר נוסף להרתיח 2 כוסות קינואה לבנה ואדומה עם מים עד כיסוי עד שכל המים מצטמצמים.
בקערה נערבב את הבטטה המעוכה והקינואה, צרור פטרוזיליה קצוצה, צרור כוסברה קצוצה, ביצה, בצל קצוץ, חצי כוס קמח חומוס, חצי כוס שיבולת שועל ללא גלוטן, מעט מלח, פלפל שחור, וטיפונת כמון.
נטגן במחבת רחבה משני הצדדים עד להשחמה.
הערות וטיפים
יש אפשרות גם לאפות. יוצא אליפות!
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.