על גבי משטח העבודה פורסים חתיכות חזה עוף (כדאי לדפוק קצת עם פטיש שניצל, שיהיה דק).
מניחים בקצה מהמלית ומגלגלים כלפי מעלה, משאירים ע"ג משטח העבודה, כשהסגירה כלפי מטה.
מכינים תערובת של ביצה, פלפל שחור, מעט מלח ופפריקה אדומה וטובלים בה את הגלילים.
מעבירים לטיגון, יש להקפיד שהסגירה תהיה כלפי מטה, ואז הופכים, שהגלילים יהיו זהובים מכל הכיוונים.
מוסיפים את הגלילים לסיר ומנמיכים את האש, מבשלים כשעה עם מכסה חצי פתוח. מפזרים מעל כוסברה קצוצה.