Go Back
מתכון קינואה ועדשים, מתכון לקינואה

מתכון לקינואה עם בטטה ועדשים

מתכון לתבשיל קינואה מהמם המשתלב נהדר עם כל ארוחה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: אבי שריד

ציוד

סיר בישול בינוני

המצרכים

  • 1 כוס קינואה
  • 1 כוס עדשים שחורות
  • 2 בצלים (חתוכים קטן)
  • 5 שיני שום (פרוסים)
  • 1 בטטה (גדולה)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)

אופן ההכנה

  • נרתיח כוס עדשים שחורות לחמש דקות בסיר קטן, נכבה את האש ונשאיר מכוסה למשך 20 דקות.
  • נטגן שני בצלים קצוצים עד הזהבה. נוסיף 5 שיני שום פרוסות ובטטה אחת גדולה חתוכה לריבועים קטנים עד הזהבה. נתבל במלח ופלפל שחור.
  • נשטוף כוס קינואה עם מים חמים כמה פעמים, נסנן את העדשים ונשטוף היטב.
  • נכניס לסיר את העדשים את הקינואה, הבצל והבטטה, נוסיף מים חמים סנטימטר מעל ונבשל 30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.