Go Back
מתכון עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים אפויה

עוגת גבינה פירורים אפויה! מתכון קליל לעוגה מרשימה, טעימה ואיכותית!
ציון 3.50 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: אתי זוהר

ציוד

תבנית 22/24
כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

לבסיס:

  • 3 כוסות קמח
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • גרידת לימון (מעט )
  • 1 כפית מיץ לימון / מים

למילוי:

  • 4 חבילות גבינה לבנה רגילה (1 קילו)
  • 1 כוס סוכר
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 4 בצים (שלמות)
  • גרידת לימון (מעט )

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים.
  • לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומניחים בצד (לפיזור מלמעלה).
  • את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית אפייה בינונית.

הכנת המילוי:

  • בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים היטב לאיחוד.
  • יוצקים את הבלילה על שכבת הבצק ומשטחים.
  • מעל שכבת הבלילה מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 40 עד 50 דקות או עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.