Go Back
אספרגוס במחבת

אספרגוס במחבת הכי בריא, טרי ועסיסי

אספרגוס מתכון קל שמכינים בדקות, ונהנים מתוספת ירוקה, בריאה ועסיסית שמגיעה מהמטבח הצרפתי המפורסם.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: תילי טובה

המצרכים

  • אספרגוס טרי ודק
  • קרח
  • מעט מאוד שמן זית
  • מלח גרוס
  • פלפל גרוס
  • מעט אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה

  • את האספרגוס יש לקנות טרי ולבחור את הדקים שביניהם. נשטוף היטב ונחתוך כ-3 ס"מ מלמטה כיוון שהוא מעט עצי.
  • נרתיח מים בסיר ונחלוט מספר דקות. נקפיד על חליטה קצרה בכדי לשמור על צבעו הירוק היפה. נעביר לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול.
  • נסנן, נטגן על מחבת עם מעט מאוד שמן זית, נוסיף מלח גרוס, פלפל גרוס ומעט אגוזי מלך קצוצים לקישוט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.