Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת גבינה של בית מלון
ציון
4.56
על ידי
9
דירוגים
באדיבות:
מאיה בוטראשווילי
ציוד
תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
7
ביצים
(L)
▢
1
חבילה
גבינה לבנה
(500 גרם )
▢
1
מיכל
שמנת מתוקה
(250 מ"ל)
▢
1
כוס
סוכר
▢
1
כוס
קמח
▢
3
שקיות
סוכר וניל
(30 גרם)
▢
גרידת לימון
(לא חובה)
אופן ההכנה
להקציף את הביצים, סוכר, וסוכר ווניל עד לקבלת קצף יציב.
להוסיף את שאר המרכיבים בתנועות קיפול.
להעביר לתבנית ולאפות בתנור על חום של 150 מעלות לשעה
לאחר שעה להרים את חום התנור ל 180 מעלות למשך 10 דקות.
להשאיר את העוגה בתנור לקירור.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.