Go Back
מתכון עוגת גבינה בית מלון

עוגת גבינה של בית מלון

ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: מאיה בוטראשווילי

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 7 ביצים (L)
  • 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם )
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח
  • 3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)
  • גרידת לימון (לא חובה)

אופן ההכנה

  • להקציף את הביצים, סוכר, וסוכר ווניל עד לקבלת קצף יציב.
  • להוסיף את שאר המרכיבים בתנועות קיפול.
  • להעביר לתבנית ולאפות בתנור על חום של 150 מעלות לשעה
  • לאחר שעה להרים את חום התנור ל 180 מעלות למשך 10 דקות.
  • להשאיר את העוגה בתנור לקירור.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.