Go Back
מתכון רולדה

רולדה במילוי קרם חלומית

קבלו מתכון פשוט וברור להכנת רולדה מרשימה קלילה וטעימה במינימום זמן.
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: חופית אלמקייס

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לעוגה:

  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • מלח (קורט )
  • ½ כוס קמח
  • ¼ כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות שוקולית

לקרם:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה / צמחית (250 מ"ל)
  • 1 כף סוכר

לקישוט:

  • קוקוס אפוי (או מה שאוהבים)

אופן ההכנה

להכנת העוגה:

  • להקציף חצי כוס סוכר וקורט מלח לקציפה תפוחה ובהירה.
  • מוסיפים את הקמח אבקת אפיה ושלוש כפות שוקולית מנופים ומערבבים בתנועת קיפול עד איחוד.
  • שופכים את העיסה בתבנית על נייר אפיה משומן.
  • אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות 8-10 דקות (לא לייבש) מוצאים ומקררים לגמרי.

הכנת הקרם:

  • להקציף שמנת מתוקה או צמחית עם כף סוכר.
  • למרוח על העוגה הקרם על העוגה ולקלף הנייר תוך כדי גלגול.

לקישוט:

  • נקשט בקוקוס אפוי - אפשר כל קישוט שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.