Go Back
מתכון עוגיות לתה, עוגיות מרוקאיות

עוגיות מרוקאיות לתה פריכות וטעימות

קבלו מתכון פשוט לעוגיות תה - בצורת טבעות קלאסית - שרק מחכות לטבילה בתה!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: אתי זוהר

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • ½ כוס שמן
  • ¾ כוס סוכר
  • 2 ביצים (L)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • כוס שומשום
  • כוס קוקוס (אופציונלי)
  • ½ כפית גרידת לימון
  • ¾2 כוסות קמח

אופן ההכנה

  • נערבב היטב את הסוכר השמן והביצים במטריפה ידנית למשך כדקה.
  • נוסיף את שאר המרכיבים ואת הקמח בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד מעט דביק.
  • ניצור רצועות ארוכות ולחבר לצורת חישוק.
  • נסדר בתבנית על גבי נייר אפיה
  • נאפה בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות כ 15 דקות או עד להזהבה קלה מאוד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.